TER ADOPTIE MALLY

Mally is een zachtaardig maar verlegen kattenmeisje die werd geterroriseerd door de andere kat des huizes. Dat resulteerde erin dat ze van stress in de zetel was beginnen plassen en dat zagen de baasjes niet meer zitten
Mally heeft meerdere weken in onze opvang gezeten en zit nu al geruime tijd bij onze opvangmama, bij ons gedraagt ze zich voorbeeldig en heeft ze nog niet 1x naast de kattenbak haar behoefte gedaan.
Doordat ze werd afgestaan stond Mally haar wereld helemaal op z’n kop, ze was zo bang in opvang dat ze wekenlang bevroren op haar plankje heeft doorgebracht.
Stilaan is ze vertrouwen beginnen krijgen in onze vrijwilligsters en kwam ze los, nadat ze bij onze opvangmama in een huiselijke omgeving mocht verblijven, is ze intussen helemaal open gebloeid tot een ontzettend lief en zacht katje. Plots kan ze geen genoeg krijgen van aandacht. Ze komt onze opvangmama op bed zelfs kopjes geven en spinnen. Wat ze met een balletje moet doen snapt ze niet zo goed.
Mally is rustig in huis en heeft niet persé nood aan een thuis waar ze buiten kan, dit mag natuurlijk wel. Ideaal plaatsen we haar bij 1 of 2 personen max omdat Mally het beste los komt als het niet te druk is in huis. Dan is ze de liefste knuffelkont. Gezien ze zich op haar kop liet zitten door de andere kat plaatsen we haar best ook zonder soortgenootjes.
Wie wilt er dit lief meisje een gouden mandje geven?

Wil je adopteren? Vul dan hier het adoptieformulier in en vermeld bij extra info “Interesse in Mally.”

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site verder te blijven gebruiken, aanvaardt u ons gebruik van cookies.