Mikaj1

TER ADOPTIE MIKAJ

Hoi ik ben Mikaj, spijtig genoeg ben ik een katje met een rugzakje. Ik ben bij het poezenhuis terechtgekomen nadat gemeentewerkers mij gevonden hebben in mijn appartement, ze gingen dit leeg maken omdat mijn mensen waren verhuisd.

Bij hun aankomst schrokken ze zich een hoedje, want ze troffen mij en mijn broertje daar aan en het appartement was al een tijdje verlaten. Mijn mensen hadden ons daar gewoon achter gelaten… Je kan je dus misschien al voorstellen dat onze kattenbak zo vol was, dus waren wij overal beginnen pipi en kaka te doen. Ook was ons eten al een tijdje op, maar gelukkig konden we nog drinken. 😢

Spijtig genoeg is mijn broer zo geschrokken en door de open deur gevlucht, we hebben hem nooit terug gezien, wat mis ik hem. 🥲

Mijn opvanggezin noemt mij hun dikke vriend, omdat ikzelf een heel zachtaardig katje ben. 😻 Ik woon graag bij hen, want er zijn nog veel kattenvriendjes en ik speel graag met de jongeren. Met spelletjes spelen kan je me altijd wel verleiden. 🤗
Het mag wel niet te wild zijn en zeker geen gezwaai met de armen, roepen daar hou ik ook niet van, mijn vorige eigenaars waren niet zo lief naar ons toe.

Ik wil heel graag geknuffeld worden en ik ben heel lief, maar je merkt aan mij dat ik de mensen toch weer beter moet vertrouwen, maar hoe zou je zelf zijn.

Ik zou heel graag een gouden mandje voor mezelf hebben waar ik me heel veilig kan voelen én moest het kunnen, met een vriendje! Dat zie ik zeker zitten. 🙏🏼

Mikaj2

P.S. Ik heb verschrikkelijke angst van de deurbel, als die gaat, ga je me niet meer vinden tot ik het weer vertrouw en dan kom ik alles verkennen of het veilig is en dan is alles weer oké.

Heb jij interesse in een rustige gezelschapspoes, die het vertrouwen in de mens weer moet terugvinden maar geen sikkepitje kwaad in hem heeft?

Wil je adopteren? Vul dan hier het adoptieformulier in en vermeld bij extra info “Interesse in Mikaj.”

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site verder te blijven gebruiken, aanvaardt u ons gebruik van cookies.