TER ADOPTIE MOZZY & MIGGY

Deze twee vedetten liepen op het eind van vorige zomer in een vangkooi die niet voor hen bedoeld was. 🐾 Ze waren op dat moment al een paar maanden oud en het waren dus vooral twee bange katjes die nog geen mensen gewoon waren.

Momenteel zijn ze wel helemaal geïntegreerd in het leven bij hun opvanggezin. Ze komen graag mee in de zetel liggen en ze komen ook meteen aanhollen als hun opvangmama thuiskomt.  Beiden zijn ze ook verzot op kattengras en speeltjes met matatabi. 😸

Mozzy, met een klein wit vlekje op zijn borst,  houdt het graag rustig.  Hij speelt graag met een balletje of met een hengeltje, maar hij kijkt ook graag naar de vogeltjes buiten. 🥎🐦‍⬛ Hij wordt graag geaaid, maar ook weer niet te lang, en hij laat zich ook al wel eens oppakken. 

Miggy is te herkennen aan de 2 witte teentjes aan elke poot.  Hij is iets banger dan zijn broer maar heeft recent de klik gemaakt dat aaitjes toch wel fijn zijn. 🥰 Ondanks dat hij bang en verlegen is, is hij heel nieuwsgierig en is hij degene die al wel eens durft om iets eetbaar van tafel te stelen. 😼 Hij is trouwens verzot op kattensnoepjes. 
Ook daagt hij zijn broer of een andere poes graag uit voor een vechtpartijtje, waarna ze achter elkaar aanhollen door heel het huis om uiteindelijk samen in hetzelfde mandje uit te rusten. ❤️

Wil je adopteren? Vul dan hier het adoptieformulier in en vermeld bij extra info “Interesse in Mozzy & Miggy.”

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site verder te blijven gebruiken, aanvaardt u ons gebruik van cookies.