TER ADOPTIE NARNIA

Hoi mijn naan is Narnia, ik ben een spierwit katertje van 14 jaar.

Jammer genoeg kon ik niet blijven waar ik woonde en ga ik dus op mijn mooie leeftijd op zoek naar een nieuw gouden mandje.

Zoals wel vaker voorkomt bij witte katjes ben ik doof maar daar heb ik geen last van.
Ik vind het wel leuk als je even laat weten als je er aan komt zodat ik niet schrik, bijvoorbeeld eens met de lichten knipperen, op de grond stampen of eens zachtjes op me blazen.

Vrij buiten gaan is niet veilig voor mij maar ik vind het super leuk om aan een leibandje te gaan rondsnuffelen in de tuin! Een catproof tuin zou natuurlijk helemaal geweldig zijn.

Als mijn opvangmama thuis komt ga ik haar meestal begroeten (soms merk ik niet dat ze thuiskomt, ah ja, ik hoor haar niet). Dan geef ik haar een miauwtje en wrijf eens langs haar benen. In ruil krijg ik dan wat krabbeltjes op mijn kopje en onder mijn kin, zalig. 😻

Ik hou van de warmte op mijn ruggetje, dat doet zo’n deugd! Vermits er hier niet altijd zon is ging ik dan maar op de computer van opvangmama liggen maar dat vond ze precies niet zo handig… ik heb nu dan zo een warm kussentje gekregen, dan kan ik naast haar liggen op mijn eigen plekje.

Ik was mezelf nog flink maar aan sommige plekjes kan ik niet meer zo goed aan dus zou je me daar even mee kunnen helpen? Gewoon even kort borstelen.

Soms ben ik wat te enthousiast als ik naar de wc moet, er zijn zoveel leukere dingen te doen. Dan loop ik wel eens al weg voor ik helemaal klaar ben en eindigt er een drolletje naast de bak. Ik probeer eraan te werken, maar vergeef het mij als dit gebeurt aub. 🙏🏼😇

Narnia heeft een te snel werkende schildklier, iets wat meer voorkomt bij oudere katjes. Hij krijgt daarvoor 2 keer per dag medicatie en zijn waarden zijn nu normaal.

Narnia is zo een lief rustig katje dat toch graag bij zijn mensen is en ook best nieuwschierig is!

Ben jij diegene die dit schatje graag een plekje wil geven in je thuis? 💛

Wil je adopteren? Vul dan hier het adoptieformulier in en vermeld bij extra info “Interesse in Narnia.”