TER ADOPTIE NIXON

Mijn naam is Nixon. Ik kwam bij mijn pleegouders terecht als een bang katje dat al geruime tijd op straat rondzwierf, maar na een dikke week ontpopte ik mezelf tot een echte knuffelkat!
Zoals je misschien ook kan zien, heb ik maar 1 oog. Mijn pleegouders geven dit en het daaruit voortvloeiende gebrek aan dieptezicht als reden waarom ik altijd in je persoonlijke ruimte ben. Wat ben ik blij dat ze dit denken en niet weten dat ik eigenlijk gewoon heel graag dicht bij jou ben!

PS: kom ik voor je zitten en buig ik mijn hoofdje? Dan is het tijd voor een kusje op mijn voorhoofd.
Adopteer mij en je zal nooit meer alleen zijn!
Mijn pleegouders hebben geen kinderen, maar denken wel door mijn zachtaardig karakter dan ik perfect met hen overweg kan. Dit geldt ook voor andere katjes. Ik kan het heel goed vinden met de andere kater van mijn pleegouders.

In mijn wilde jaren op straat heb ik kattenaids opgelopen. Dit is enkel overdraagbaar op andere katten via paren of ernstig bloed-bloedcontact. Hierdoor heb ik een iets verlaagde weerstand waardoor ik vatbaarder ben voor virussen en aandoening ( vaak huidaandoeningen of tandproblemen).
Katjes met FIV kunnen nog veel jaren in goede gezondheid leven en sterven vaak gewoon van ouderdom of iets anders. Helaas is er nog veel onterechte angst hierover. Ik mag door deze aandoening niet meer buiten komen, maar omdat ik zo’n lieverd ben mag ik wel bij soortgenootjes geplaatst worden.
 
Wie wil mij een warme thuis geven? Je krijgt heel veel liefde in de plaats!

🐱❤️

Wil je adopteren? Vul dan hier het adoptieformulier in en vermeld bij extra info “Interesse in Nixon.”