In 1995 ben ik afgestudeerd als licentiate in de rechten. De twee volgende jaren heb ik me dan verder gespecialiseerd in notariaat en fiscaliteit. Na een korte periode gewerkt te hebben, ben ik spijtig genoeg ziek geworden, waardoor ik genoodzaakt was mijn werk op te geven.
Toen buurkinderen af en toe een poesje binnenbrachten dat ze gevonden hadden in het bos, heb ik ontdekt dat ik veel voldoening haalde uit het verzorgen van die arme pluizenbollen. Stilaan ben ik meer gaan lezen over verzorging, huisvesting, voeding … Ik haalde mijn diploma ‘dierenartsassistente’. Om op de hoogte te blijven en meer te leren over kattengedrag, medische problemen … volg ik regelmatig bijscholingen.

Verder ben ik lid van de Vlaamse Raad Dierenwelzijn. Op gemeentelijk en provinciaal niveau volg ik graag de vergaderingen rond dierenwelzijn, om de vinger aan de pols te houden wat er leeft rond dit thema.

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site verder te blijven gebruiken, aanvaardt u ons gebruik van cookies.