ADOPTEREN BIJ

HELGA'S POEZENHUIS OPVANG

LEES ER MEER OVER OP DEZE PAGINA

STAP 1:

Is een kat voor jou de geschikte huisgenoot? Heb je nagedacht over allergieën, kosten, vakantieperiodes, eventuele verhuisplannen, al aanwezige dieren, huurovereenkomsten,…?
We helpen je graag verder.

Je kan ons vergelijken met een relatiebureau: samen met jou zoeken we een goede match, een kat waarmee het klikt, een kat die past bij jouw leven/werk/hobby’s… 

STAP 2:

Of op ‘Adopteer een dier’:

STAP 3:

We hebben trouwens veel meer katten in opvang dan je hier op onze website kan terugvinden. Omdat we vaak al een goede match vinden op basis van onze kandidatenlijst.

En die kan je hieronder invullen.

STEL JE KANDIDAAT
VOOR ADOPTIE

Hier kan je ons adoptieformulier
voor kittens of volwassen katjes invullen.

NIEUW!

Wij zijn trots om aan te kondigen dat vanaf heden een aantal van onze allerliefste poezels te bewonderen zijn in kattencafé CATS & CUPS te Mechelen!

 
Deze katjes zijn steeds allemaal (meteen of zo snel mogelijk) ter adoptie en je kan op deze manier gezellig kennismaken met hen!
Uitbaatster Axelle kan je ter plaatse haarfijn uitleggen hoe zo’n adoptie eigenlijk verloopt.  Zij is immers zelf ook kattenmama van enkele poezenbeesten en hoopt, mede dankzij de samenwerking met Helga’s Poezenhuis, asielkatten aan een nieuwe thuis helpen.
Kom bij Cats & Cups genieten van een koffietje, drankje, soep of een stukje taart in het bijzijn van onze katten. Deze lopen namelijk vrij rond in het café! 
In samenwerking met Helga’s Poezenhuis Opvang, vinden deze katjes een nieuwe thuis en kunnen jullie genieten van hun gezelschap.

Adres: Désiré Boucherystraat 7-9, Mechelen

Bekijk hier alvast de katjes die momenteel verblijven bij
Cats & Cups en maak kennis met hen in het café.

ONZE WERKWIJZE

ADOPTIEVOORWAARDEN

Vorige slide
Volgende slide