WELKOM

op de webshop van HELGA’S POEZENHUIS OPVANG

Neem snel een kijkje tussen ons aanbod van steunartikelen en acties.
Je steun is heel belangrijk voor ons.

Helga

HPHO METER -PETERSCHAP

Sommige van onze katjes hebben net dat ietsje meer zorgen nodig voor we ze ter adoptie kunnen zetten. En voor deze prutsen zijn we dus op zoek naar een lieve meter of peter die hen een steuntje in de rug wil geven tijdens hun verdere herstelproces in de opvang.

Wat houdt dit in? Voor € 25 kan je zelf meter of peter worden van een katje in opvang. We houden je via onze persoonlijke Facebook groep op de hoogte van hun vooruitgang en avonturen, tot ze geadopteerd worden.
Zou je je graag nog over een katje ontfermen, maar kan je niet meer adopteren? Dan is dit misschien een fijne middenweg!
We hebben heel wat katjes die nog een hele weg te gaan hebben, voor ze zelfs maar klaar zijn voor adoptie.

👉 Neem gerust contact op via info@hpho.be voor meer info over al onze katjes en het meter- of peterschap.

💡 Wist je dat je vanaf € 40 gift recht hebt op een belastingaftrek van 45%? Jouw € 40 kost je dan eigenlijk maar € 22! Vermeld dus zeker je contactgegevens 😉.

Steun daarom hier alvast door € 25 te storten en vermeld de naam van het katje dat je wil verder helpen. Op onze sociale media kan je deze ‘speciallekes’ zeker terugvinden.

Als je een ander katje wil helpen, dat kan ook, laat het ons zeker weten in de opmerking of stuur ons een mailtje naar info@hpho.be

Alvast heel erg bedankt!

STEUNACTIES

ONZE ACTIVITEITEN KAN JE IN DEZE KALENDER TERUGVINDEN

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site verder te blijven gebruiken, aanvaardt u ons gebruik van cookies.