DONATIE VOOR MONTY

💛 Langblijver Monty heeft hulp nodig! 💛

Monty is zijn hele leven een rasechte straatkat geweest, overlevend op een wandelweggetje achter een rusthuis. Lieve mensen hadden een huisje voor hem neergezet waar hij kon schuilen als het regende, en elke dag kreeg hij eten van een zorgzame vrouw. Maar echte rust heeft Monty nooit gekend. Met zijn 12 jaar werd het leven op straat steeds moeilijker. De winters werden kouder en harder, en ondanks het eten dat hij kreeg, had hij meer nodig. Op een dag werd hij gevangen en naar de opvang gebracht in de hoop een echte thuis te vinden, iemand die hem als hun eigen katje zou beschouwen.

Het kostte Monty wat tijd om te wennen aan zijn nieuwe leven. Maar nu geniet hij volop! Eten à volonté, warmte, aaitjes, en zalige kambeurten – de zetel is zijn nieuwe thuis! Zijn opvangmama zegt dat hij een gevoelig mannetje is, zowel mentaal als fysiek. Hoewel hij zich nu goed voelt, blijft zijn gezondheid soms een uitdaging. Na verschillende dierenartsbezoeken bleek dat hij hypoallergene voeding nodig heeft omdat zijn darmpjes anders overhoop liggen.
Daar bovenop heeft Monty intussen een zware ontsteking in zijn mond gekregen, wat ook verklaart waarom hij zichzelf de laatste tijd niet goed wast en gewicht heeft verloren. Volgende week krijgt hij een tandbehandeling en worden er tandjes getrokken. Dit zou ervoor moeten zorgen dat de ontsteking volledig weg blijft. Als dat betekent dat we al zijn tandjes moeten trekken, dan doen we dat. Iedereen wil niets liever dan dat Monty weer gezond wordt. 💛

Helaas kosten deze vele dierenartsbezoeken en tandbehandelingen boordevol geld. Monty kan dan ook wat extra steun gebruiken na zijn 17 maanden in opvang.

Wil jij Monty steunen? DONEREN KAN VIA DEZE LINK. ☘️

Lieve Monty staat ook ter adoptie, alle informatie kan je hier terugvinden: hpho.be/monty


Heel erg bedankt voor steun!
🙏

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK LEUK