ONZE SPONSORS

WORD JIJ OOK SPONSOR ?

Zet jouw bedrijf in de kijker als diervriendelijke organisatie
en wordt hoksponsor!

Voor 50 euro/maand, of een jaarbedrag van 300 euro sponsor je een parvohok en bieden wij visuele reclame in de opvang en in onze communicatiekanalen.

Andere opties zijn:
ziekenboeg –  € 500
quarantaine – € 1.000
zwerfkatten – € 1.250
adoptiehok – € 1.500

Geniet van een fiscale aftrekbaarheid van 45%.

Onze hokken bieden een veilig onderkomen en de nodige verzorging. Zij bieden een huis voor een katje dat een veilig onderkomen en verzorging nodig heeft.

Versele Laga - Opti-Life

De sterke band tussen baasjes
en hun kat voeden,
daar gaat Opti Life voor.

Je geliefde viervoeter en jij, dat is iets bijzonders. Jullie begrijpen elkaar zonder woorden. Jullie zijn kompanen die een leven delen.

Bij Opti Life doen we er alles aan om jullie samen te laten genieten van onbekommerde quality time en dat begint bij een kerngezond en een gelukkig beestje.

Rosini vastgoed

Al meer dan 10 jaar is Vastgoed Rosini een vaste waarde voor lokale vastgoedbegeleiding in Antwerpen, Vlaams-Brabant en de Voorkempen. Bij Vastgoed Rosini staat kwaliteit boven kwantiteit.

Vastgoed Rosini steunt ons reeds regelmatig op eigen initiatief met steunacties, waardoor ze als echte dierenvrienden ons een hart onder de riem kunnen steken. We zijn daarom ook weer heel dankbaar dat zij onze wandeldag graag mee willen sponsoren!

💛

LUCKY COOKIE

Eddy en Kathleen zijn niet enkel een enthousiast opvanggezin. Ze steunen via hun bedrijf ook op regelmatige basis onze viervoeters.

Recent nog met een hoksponsoring voor onze nieuwe locatie.

Lucky Cookie is een betaalbaar online marketing bureau voor slimme ondernemers die willen groeien.

😻

Dierenwereld-Tremelo

Sonja van Dierenwereld Tremelo geeft aan alle mensen die bij het Poezenhuis een poes adopteren,
ongeacht de leeftijd, een gratis welkomstpakket – zonder enige verplichting!

Canis-Styling

Nancy van Canis-Styling heeft onze boeken in haar trimsalon te koop staan. Daarnaast heeft ze ook een spaarpotje gezet ten voordele van onze opvangertjes.

Evy van Pet Nurse steunt onze opvangers met kattenbakvulling.
Uiteraard onmisbaar.

PC-Empire

Olivier van PC Empire Tremelo biedt telefonische ondersteuning aan
bij PC-problemen of -vragen.

DVS Technics, onze 1ste hoksponsor voor de Leibeekhoeve.
Bij hen ben je aan het goede adres voor Algemene Elektriciteitswerken, maar ook voor totaalprojecten : Domotica (NHC Niko Home Control – KNX), Datacommunicatie, Laadpalen, ventilatie, beveiliging en verlichting.

Voor andere meer specifieke vakgebieden kiest DVS ervoor om samen te werken met gespecialiseerde bedrijven voor : Zonnepanelen, Airco, Warmtepompen, Sanitair.