Almo Nature HFC Complete Kitten – 6 x 70 g

Almo Nature HFC Complete Kitten – 6 x 70 g – zalm met tonijn

Kittens hebben niet alleen een enorm speelinstinct, maar meestal ook een uitgesproken eetlust, omdat ze in een snelle groeifase zitten. Het Almo Nature HFC Complete Kitten 6 x 70 g natvoer heeft een heerlijk zachte consistentie en voldoet perfect aan de behoeften van kleine eters. De eiwitrijke hoofdingrediënten zalm en tonijn verleiden zelfs beginnende fijnproevers en helpen de spieren zich goed te ontwikkelen!

De aromatische vissenbouillon geeft je kleine kat een extra portie vocht, want het is algemeen bekend dat katten vaak lui zijn als het op drinken aankomt. Een selectie van belangrijke micronutriënten zorgt ervoor dat het je huisdier aan niets ontbreekt. De natuurlijke samenstelling van Almo Nature HFC Complete Kitten 6 x 70 g is absoluut vrij van kunstmatige conserveringsmiddelen en kleurstoffen!

6 x 70 g

➡️ Leg dit product in je winkelmandje en na betaling kunnen wij het artikel aankopen bij onze leverancier. Op deze manier kunnen wij onze opvangers weer extra verwennen!

OF

👉 Als je liever zelf de producten aankoopt, kan dat via deze link: www.zooplus.nl/shop/katten/kattenvoer_blik/katten_almonature/
(Moest het even lukken, mag je hiervoor eerst langs www.trooper.be/hpho passeren, dan ontvangen we nog een fijne commissie op je aankoop 😉)
📦 Het leveradres voor leveringen en materiaal is:
Helga’s Poezenhuis Opvang
Kruisstraat 9

2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Jullie steun betekent de wereld voor ons! 💛
Dankjewel en een dikke poot van al je pluizige vrienden in Helga’s Poezenhuis Opvang! 🐾

 

 9,69 incl. btw

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK LEUK