FarmFood No.1 Kitten Melk – 1,5 kg

FarmFood No.1 Kitten Melk

Farm Food No.1 is een complete melkvoeding op basis van volle geitenmelk voor pasgeboren pups en kittens.

Het is bedoeld ter vervanging van en/of als aanvulling op de moedermelk vanaf de geboorte tot en met het spenen. Farm Food No1 is daarom niet alleen uitermate geschikt voor puppy’s en kittens die geen of niet voldoende moedermelk binnen krijgen. Maar ook als bijvoeding bij grote nesten of  als de teef te weinig melk heeft.

Farm Food No.1 is op basis van volle geitenmelkpoeder. De keuze voor volle geitenmelkpoeder is gemaakt vanwege het feit dat geitenmelk van nature voor pups, kittens en andere kleine zoogdieren een veel betere samenstelling heeft dan koemelk. Het is lichter verteerbaar en komt, zowel in aminozuurpatroon als in vetzuurpatroon, veel meer overeen met de moedermelk dan koemelk.

1,5 kg

➡️ Leg dit product in je winkelmandje en na betaling kunnen wij het artikel aankopen bij onze leverancier. Op deze manier kunnen wij onze opvangers weer extra verwennen!

OF

👉 Als je liever zelf de producten aankoopt, kan dat via deze link: www.fokkenenzo.nl/product/farmfood-no-1-kitten-en-puppy-melk
(Moest het even lukken, mag je hiervoor eerst langs www.trooper.be/hpho passeren, dan ontvangen we nog een fijne commissie op je aankoop 😉)
📦 Het leveradres voor leveringen en materiaal is:
Helga’s Poezenhuis Opvang
Kruisstraat 9

2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Jullie steun betekent de wereld voor ons! 💛
Dankjewel en een dikke poot van al je pluizige vrienden in Helga’s Poezenhuis Opvang! 🐾

 

 79,95 incl. btw

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK LEUK