TER ADOPTIE MISSY

Missy leefde als zwerfkatje op een industrieterrein waar ze jarenlang nestje na nestje kreeg. Onze opvang werd ingeschakeld omdat ze er niet zo goed uitzag. Ons vangteam heeft haar uiteindelijk kunnen vangen en nu verblijft Missy al enkele maanden bij ons opvanggezin.
Ze is nu helemaal opgeknapt en Missy is klaar voor haar nieuwe thuis!
 
De eerste paar weken was Missy enorm bang en wantrouwig, ze verstopte zich in een doos om je vanop een afstandje kwaad aan te kijken. Daar is nu niets meer van te merken!
Onze opvangmama komt thuis en Missy staat haar boven aan de trap op te wachten
😸!
Missy geniet duidelijk van het leven in huis. Overdag kijkt Missy vaak door het raam naar buiten om alles goed in het oog te houden of ligt ze te genieten van de zon. Tegen de avond begint ze actief te worden en speelt ze graag met balletjes of een hengel.
Missy kan overdag goed alleen zijn, we zoeken een rustige thuis voor haar waar ze ’s avonds kan genieten van gezelschap. Ze heeft altijd buiten geleefd dus een (kleine) tuin zou een fijne extra zijn.

Missy is gek van eten en communiceert ook duidelijk wanneer ze honger heeft. Ze heeft een gevoelige maag dus momenteel krijgt ze hypoallergene voeding en liquid snacks. Een voedertoren of voederpuzzel is een must voor Missy omdat ze anders al het eten te snel binnen schrokt. Tijdens het eten kan Missy geaaid worden en wrijft ze ook enthousiast met haar kopje tegen je benen en handen. De liquid snack is het hoogtepunt van Missy haar dag en hiermee kan je haar hart veroveren! 😻
Het alerte en voorzichtige zit nog steeds in Missy door haar leven op straat. Als ze schrikt durft ze te slaan met haar pootje, daarom plaatsen we haar niet met kinderen of honden.
Andere katjes zijn ok als ze zich niet opdringen, een goede rustige introductie is noodzakelijk. Het is belangrijk om Missy haar tempo te volgen en haar niet te forceren.
Ons opvanggezin kan haar meerdere keren per dag aaien tijdens het eten, maar hierbuiten nog niet. Het duurt een tijdje voor Missy je vertrouwt, maar elke week zet ze stapjes vooruit. We zoeken een rustige thuis waar ze verder kan open bloeien.

Ons opvanggezin is echt verliefd geworden op haar en vertelt je graag meer. Ze verdient een supermooie toekomst na haar zware leven op straat bij iemand die haar veel tijd en liefde wil geven. 💛🙏🏼

Wil je adopteren? Vul dan hier het adoptieformulier in en vermeld bij extra info “Interesse in Missy.”