TER ADOPTIE NOAN

Noan is ergens in zijn leven op straat terecht gekomen en beginnen zwerven. Tijdens zijn zwerftocht is hij bij mensen komen aanlopen die besloten zich over hem te ontfermen.
Noan kreeg eten en begon zich aan hen te hechten. Ze besloten hulp in te roepen om te kijken of hij gechipt was en hem een betere toekomst te bieden. Noan was niet gechipt en niet gecastreerd 😒, een eigenaar hebben we nooit gevonden.
Intussen verblijft Noan al een maand bij ons opvanggezin en is hij stilaan klaar om naar een echte thuis te vertrekken.
Noan is een lieve kerel met een klein hartje. Hij heeft wat tijd nodig om los te komen en van aaitjes te leren genieten, maar intussen laat hij zich aaien en geeft hij zijn kopje. 🙂 Maar dat is iets wat de adoptanten nog verder moeten opbouwen.

Noan kan het goed vinden met de andere katten en hond van ons opvanggezin. Hij maakt met niemand ruzie en is niet agressief. Hij loopt vrolijk door heel het huis en ligt mee in de zetel. Hij is grote fan van de speelhengel, als je hem daarmee uitdaagt gaat hij er meteen achteraan. 🥍
Wie wilt deze kanjer een gouden mandje geven en het geduld bieden om verder volledig open te bloeien? Het is al duidelijk dat er een grote knuffelbeer in hem zit. 😻

Wil je adopteren? Vul dan hier het adoptieformulier in en vermeld bij extra info “Interesse in Noan.”