TER ADOPTIE NOULOU

Noulou werd afgestaan omdat de jonge kinderen in huis veel te druk waren voor haar en ze hier veel stress van kreeg.

Nochtans is Noulou sinds een aantal weken een vaste bewoner van het Kattencaf├ę in Mechelen en is zij 1 van de katjes die het meeste tussen de bezoekers rond loopt.

Ook met de kinderen durft ze spelen. Bij de volwassen mensen plant ze zich graag op schoot wanneer ze iets komen eten of drinken. ­čĺŤ
Noulou is de vrolijkheid zelve, ze is de ideale mix tussen nieuwsgierig, knuffelig en speels. Met een hengeltje krijg je haar altijd verleid en daarop gaat ze helemaal los. Ze is echt een mensenkatje en zou het liefst een thuis vinden waar ze als enig katje queen of the house is. ­čĹĹ

Noulou haar enig minpuntje is dat ze met allergie├źn sukkelt. Ze is nl allergisch aan: vlooien en teken, huisstofmijt en rundvlees/zuivel. Met een paar kleine aanpassingen is dit gelukkig perfect onder controle te houden en Noulou heeft bij ons in opvang dan ook nooit last gehad van iets.
Ze kan perfect kattenbrokjes en snoepjes eten met kip of visproducten, hier vind je van elk merk varianten genoeg van. Voor de allergie van de huisstofmijt is het belangrijk dat er in huis vaak gestofzuigd wordt en dat er niet teveel tapijt of dekentjes liggen.
Een leren zetel zou ook ideaal zijn om de huisstofmijten in huis zo beperkt mogelijk te houden.

Daarnaast is het interessant dat Noulou buiten kan, want in haar vorige thuis ging ze regelmatig buiten en daardoor had ze geen last van de huisstofmijtallergie.
Een 6 wekelijkse ontvlooiing is bij elke kat die buiten gaat een must, voor Noulou is dit extra belangrijk om niet te vergeten. ­čÖĆ­čĆ╝ Met deze maandelijkse pipet heeft ze ook van haar vlooienallergie geen last, haar vorige eigenaars gaven haar een seresto bandje wat meteen 6 maanden werkt.

Het is een belemmering in haar adoptiekansen, maar we hopen dat er mensen bereid zijn om deze lieve knuffelmeid een kans te geven op een mooie thuis. Ze is met haar gekke snoet een katje waar je instant vrolijk van wordt! ­čś╗

Wil je adopteren? Vul dan hier het adoptieformulier in en vermeld bij extra info “Interesse in Noulou.”