Donatie voor Mantie

🐾 Steunactie voor Mantie 🐱 💕

Drie weken geleden kwam Mantie in onze opvang terecht. Zijn baasjes waren radeloos omdat ze niet langer voor hem konden zorgen vanwege persoonlijke redenen. Mantie, een prachtige 8-jarige kat, bleek ernstig ziek te zijn en heeft sindsdien al onze liefde en zorg nodig gehad.
Helaas heeft Mantie een hardnekkige longontsteking die al zijn krachten opslurpt. 😞 Naast de longontsteking heeft hij ook een oorontsteking, waardoor hij dagelijks oordruppels nodig heeft. Mantie krijgt antibiotica, ontstekingsremmers, en probiotica om zijn darmen te ondersteunen. De medische kosten stapelen zich op en binnenkort moeten er opnieuw foto’s genomen worden van zijn longen. Zijn tandjes zouden op termijn ook verzorgd moeten worden. 💸
Mantie is een echte vechter en verdient een tweede kans op een gezond en gelukkig leven. Wil jij deze lieve kat een pootje helpen? Jouw donatie, hoe klein of groot ook, maakt een wereld van verschil voor Mantie. Samen kunnen we hem de zorg en liefde geven die hij verdient. 🙏💖 Ondertussen krijgt Mantie alle liefde en verzorging bij een opvanggezin.
Een vrije bijdrage kan worden gestort op ons rekeningnummer: Vzw Hulplijn Dier In Nood BE73 0016 8205 3960, met vermelding van “bijdrage Mantie”.
💡 Wist je dat je vanaf € 40 gift recht hebt op een belastingaftrek van 45%? Zorg dan zeker dat we jouw juiste contactgegevens hebben zodat we je het fiscaal attest kunnen opsturen. Bij vragen, stuur je best een mailtje naar events@hpho.be .

🧡 Als je graag Mantie zijn proces volgt, stuur een mailtje en dan houden wij je op de hoogte. Binnenkort worden opnieuw foto’s gemaakt van zijn longen, hopelijk gaan deze positief zijn! We bedanken ook graag zijn vele meters en peters die reeds een bijdrage gestort hebben! Dank je wel voor je steun! 🙏❤️ 🍀

➡️ Andere katjes die momenteel nog steun kunnen gebruiken, kan je hier terugvinden: www.hpho.be/meter-peter-gezocht

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK LEUK