Donatie voor Micco

🐾 Ontmoet Micco, een kleine vechter! 🐾 💪

 

Dit is Micco, een superlief en sociaal kereltje dat al veel heeft moeten doorstaan in zijn prille leven. Op slechts 2 dagen oud werd hij achtergelaten bij de dierenarts met de opdracht hem in te slapen vanwege een probleem met zijn achterpootje. Gelukkig had de dierenarts een hart voor dieren en contacteerde ze ons voor hulp. Micco kwam bij onze opvangmama terecht en zij heeft er alles aan gedaan om hem erdoor te sleuren die eerste dagen.

Op 9 dagen oud moest Micco een amputatie van zijn achterpootje ondergaan, ondanks antibiotica bleef hij last hebben van een infectie. Maar deze kleine held gaf niet op en is nu, op 5 weken oud, al in staat om goed rond te lopen op zijn drie pootjes. 🥳

Helaas heeft de operatie €200 gekost, en we zoeken wat hulp om deze kosten te kunnen dekken. Wil je bijdragen aan Micco’s herstel en zijn leven een beetje mooier maken? Een vrije bijdrage kan worden gestort op ons rekeningnummer: Vzw Hulplijn Dier In Nood BE73 0016 8205 3960, met vermelding van “bijdrage Micco”.

(💡 Wist je dat je vanaf € 40 gift recht hebt op een belastingaftrek van 45%? Maar zorg dan zeker dat we jouw juiste contactgegevens hebben zodat we je het fiscaal attest kunnen opsturen. Bij vragen, stuur je best een mailtje naar info@hpho.be . )

Dank je wel voor je steun! 🙏❤️

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK LEUK

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site verder te blijven gebruiken, aanvaardt u ons gebruik van cookies.